Home Register Promotions How It Works Mobile Contact
Fruityreels Speedrunner gokkast.
·terug

Speedrunner

Basisspel

De Speedrunner begint in het basisspel. Je speelt in het basisspel op 1 winlijn. Een uitzondering hierop is het 'kroon' symbool. Dit symbool geeft ook winst op schuine lijnen. Op de een matrix wordt voor de duidelijkheid altijd getoond waar de 'kroon' symbolen zich op de rollen bevinden.

Bij winst wordt het kop en munt spel geactiveerd. Je kunt hier je winst verdubbelen tot maximaal 200 credits. Je kunt elk moment vanuit dit spel je credits naar het bovenspel verplaatsen met de knop 'win to winbank' of je gewonnen punten opnemen in het basisspel door op de knop 'win to credits' te klikken.

Top spel

Als je kiest om de credits naar het bovenspel te verplaatsten kun je de grotere prijzen winnen. Je speelt in het bovenspel met een inzet van 4 credits van de bovenmeter + 1 credit van de basismeter. Je maakt kans met maar liefst 5 winlijnen en de prijzen zijn gemiddeld ook veel hoger dan in het basisspel. Je kunt in het bovenspel credits winnen tot een maximum van 1500. Je kunt ieder moment je credits naar beneden verplaatsen met de knop 'credits winbank' en daar verder spelen.


Gokkasten van Fruityreels

De Speedrunner is er 1 uit de selectie van de FruityReels gokkasten. Naast ons bestaand assortiment wordt er ook druk gewerkt aan nieuwe gokkasten. Met deze kasten hopen wij iedereen een leuke spel ervaring te bieden. Naast gokkasten is FruityReels ook bezig om zijn andere gokproducten naar Nederland te halen.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan kan er ten alle tijden contact met ons opgenomen worden via de help tab. Jouw feedback stellen wij zeer op prijs.


Speel deze game